Agenda


Hier vindt u een overzicht van de activiteiten die georganiseerd worden door AKT.    

 

Auti Kafé

Datum: zaterdag 23 maart | Entree: € 5,- | Aanvang: 20.00 uur

Een avond uit voor jongeren met autisme (ASS) tussen de 13 en 25 jaar.
Gezellig uitgaan om anderen te ontmoeten, te dansen, spelletjes te doen, te kletsen, muziek te luisteren, een drankje te drinken of gewoon te chillen. Bij het Auti Kafé kan dit in een rustige omgeving en mág je mee doen aan activiteiten, maar het hoeft niet!

Voor wie?
Het Auti Kafé is voor jongeren met ASS met een normale tot hogere intelligentie die tussen de 13 en 25 jaar oud zijn.

Aanmelden
Hoeft niet van te voren.

Contact
Voor vragen, opmerkingen of ideeën kun je contact opnemen met Kirsten Adema:
T: 06 20005031
E: autikafe@akt-diel.nl Auti Kafé

Fabian Franciscus met VLA feest

Datum: woensdag 03 april | Entree: € 10,- | Aanvang: 20.00 uur

Het AIC Harlingen organiseert in samenwerking met de Skûle (Franeker) een optreden van cabaretier Fabian Franciscus. Op woensdag 3 april is hij vanaf 20.00 uur te zien in theater Trebol (Zuidoostersingel 1) in Harlingen.

Fabian Franciscus is een cabaretier met een missie. In zijn laatste ‘viral video’ op Facebook heeft hij het uitgebreid over zijn autisme.
Hij beschrijft op een hilarische manier hoe dat hem soms in verwarrende situaties brengt. “Hoewel mensen op deze manier om het onderwerp kunnen lachen zit er wel een serieuze laag onder die ik naar  voren wil brengen. Ik merk dat er nog steeds veel onduidelijkheid en onbegrip heerst over het hebben van autisme. In mijn shows speel ik met dat spanningsveld. 
Maar los van dat is het ook een cabaretvoorstelling en wil ik mijn bezoekers vooral een avond keihard lachen bezorgen. Want lachen betekent acceptatie en door acceptatie kon ik mijn eigen kracht vinden. Dat delen is toch een mooi streven?”

Waar: Theater Trebol, Zuidoostersingel, Harlingen
Entree: € 10,-. Kaarten zijn verkrijgbaar door een mail te sturen naar aic-fabian@kpnmail.nl, onder vermelding van uw naam en het aantal kaarten. (Max 6 p.p.)

  Fabian Franciscus met VLA feest

Agenda

Auti Kafé

Lees meer

Fabian Franciscus met VLA feest

Lees meer